Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Προσωπική ιστοσελίδα

Facebook Twitter RSS Feed 
Δελτίο Τύπου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ολγα Μουσιου   
Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 17:51
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ
Υποψ. Δημάρχου Φλώρινας
Συνδυασμός «ΦΛΩΡΙΝΑ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου η υποψήφια Δήμαρχος Όλγα Μούσιου-Μυλωνά και μέλη του Συνδυασμού «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος», τιμώντας τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, επισκέφτηκαν τα Δημαρχεία Φλώρινας, Κάτω Κλεινών, Μελίτης και Περάσματος, όπου ενημερώθηκαν αντίστοιχα από τους Δημάρχους των Δήμων, κ. Παπαναστασίου, κ. Ηλιάδη, κ. Τσακμάκη και κ. Ασπρίδη, για θέματα ζωτικής σημασίας των Δήμων τους.
2. Επίσης, με αφορμή την ημέρα της Τρίτης ηλικίας η κ. Μούσιου και μέλη του Συνδυασμού της μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, κ. Παπαϊορδανίδη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Χ. Ναούμ, επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας και το ΚΑΠΗ του Δήμου Φλώρινας. Στο διάλογο που ακολούθησε αναφέρθηκαν τα αιτήματα των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας και όλοι δεσμεύτηκαν, ο καθένας από τι θεσμικό του ρόλο, να στηρίξουν τις δομές κοινωνικής φροντίδας των ηλικιωμένων.
3. Την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Συνδυασμού «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος» στον Μητροπολίτη Φλώρινας, κ. Θεόκλητο, σε ένδειξη σεβασμού στο ρόλο της Εκκλησίας. Στον εγκάρδιο διάλογο που ακολούθησε, μετά τις ευχές και τις συμβουλές του Μητροπολίτη, κ. Θεόκλητου, υπήρξε από την πλευρά της κ. Μούσιου δέσμευση για αμέριστη υποστήριξη της Εκκλησίας στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί και εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών που σχετίζονται με την καλαίσθητη εικόνα των ναών και των Ιερών Μονών του Δήμου, που μπορούν να αποτελέσουν εστία θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή.
4. Την ίδια μέρα έγινε επίσκεψη του Συνδυασμού «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος» στη Λαϊκή αγορά της Φλώρινας, όπου πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με τους παραγωγούς για τα προβλήματά τους και τη δυνατότητα του Δήμου να συνδράμει στην επίλυσή τους.
5. Την Πέμπτη, 21-10-2010 η κ. Μούσιου-Μυλωνά δέχτηκε την επίσκεψη των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», όπου άκουσε τα έντονα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την ανασφάλειά τους για το μέλλον του Προγράμματος. Στη δήλωσή της τόνισε ότι αναγνωρίζει την κοινωνική προσφορά των εργαζομένων και ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια και τις οικονομικές δυνατότητες του νέου Δήμου, προκειμένου να διατηρηθεί ο θεσμός «Βοήθεια στο σπίτι», και ότι θα υπερασπιστεί τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, ώστε τα ίδια πρόσωπα, που προσλήφθηκαν αρχικά με αξιοκρατικές διαδικασίες (κριτήρια ΑΣΕΠ) να συνεχίσουν τη σημαντική κοινωφελή προσφορά τους στην ευαίσθητη ομάδα των ηλικιωμένων.
6. Επίσης, το προηγούμενο διάστημα η κ. Μούσιου εκπροσωπώντας το Συνδυασμό της πήρε μέρος σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στα περιφερειακά κανάλια Flash και West, όπου παρουσίασε μέρος των θέσεων και του προγράμματός της.
7. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 20/21-10-2010, ο Συνδυασμός «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος» επισκέφτηκε τις κοινότητες Αγία Παρασκευή, Ακρίτα, Άνω Κλεινές, Πρώτη, Κλαδοράχη, Κάτω Κλεινές, Καύκασο, Κάτω Καλλινίκη, Άνω Καλλινίκη, Πολυπλάνο, Νίκη και τον Τελωνειακό Σταθμό της Νίκης. Στη γόνιμη επικοινωνία με τους κατοίκους αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρουσιάστηκε μέρος του προγράμματος που αφορά τις συγκεκριμένες περιοχές. Η κ. Μούσιου υπογράμμισε ότι θέματα ποιότητας ζωής, όπως η ύδρευση, η καθαριότητα, οι αγροτικοί δρόμοι, οι αναδασμοί και τα μεγάλα έργα υποδομής (ταμιευτήρας Παρορίου) θα αποτελέσουν προτεραιότητες για τη νέα Δημοτική αρχή.
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 17:59
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Γενικά Δελτίο Τύπου
Διαφήμιση

Στατιστικά

Μέλη : 2
Περιεχόμενο : 166
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 510363