Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Προσωπική ιστοσελίδα

Facebook Twitter RSS Feed 
Ευχαριστήριο προς τον πρόεδρο της βουλής PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ολγα Μουσιου   
Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 11:51
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Πληροφορίες: Αναστασία Χασιώτη
Τηλ.: 2467021730 -2
Άργος Ορεστικό, 17/ 8/ 2011

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο

 


Η Διοίκηση του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς (www.kaakykas.gr) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, για την ευγενική προσφορά 110 τόμων εξαιρετικών βιβλίων από τις πολύτιμες εκδόσεις της Βουλής των Ελλήνων για την Δανειστική Βιβλιοθήκη του Κέντρου μας, που φιλοδοξούμε να συνδράμει στην ανάπτυξη του τομέα της κοινωνικής υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία (Α.μεΑ.), και, παράλληλα, να υποβοηθήσει την ενδοεπαγγελματική ανάπτυξη και τη δια βίου επιμόρφωση του προσωπικού μας, καθώς και του κάθε ενδιαφερόμενου συμπολίτη μας.
 
Με την ευκαιρία αυτή αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για πρώτη φορά δημόσια τον κ. Πετσάλνικο για την αδιάλειπτη μηνιαία συνεργασία μας σχετικά με τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν το Κέντρο, καθώς και για τις εύστοχες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις του αναφορικά με την επαρκή στελέχωση, την απρόσκοπτη χρηματοδότηση και την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς. Με το διαρκές ενδιαφέρον και την ευαισθησία του για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία τιμά υποδειγματικά την ιδιότητά του ως Επίτιμος Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καστοριάς και τον θεσμικό πολιτικό και πολιτειακό του ρόλο.
 
Από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου του ευχόμαστε πολλές προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες και ευελπιστούμε στη συνέχιση της διαρκούς αμέριστης συνδρομής του προς το Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς και προς τους συμπολίτες μας με αναπηρία, οι οποίοι αποτελούν μια εξαιρετικά ευάλωτη κοινωνική ομάδα και ιδιαίτερα την δύσκολη εποχή που διανύουμε χρειάζονται την υποστήριξή μας.

 

Με τιμή
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
 
Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 11:54
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Γενικά Ευχαριστήριο προς τον πρόεδρο της βουλής
Διαφήμιση

Στατιστικά

Μέλη : 2
Περιεχόμενο : 166
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 510459