Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Προσωπική ιστοσελίδα

Facebook Twitter RSS Feed 
Ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ολγα Μουσιου   
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 14:03
Αγαπημένοι/ες μου συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για προσωπική υγεία, δύναμη και έμπνευση στο πολυδιάστατο έργο που προσφέρουμε, ευχές για συναδελφικότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας, για κάθε επιτυχία στις οικογένειές σας και ευόδωση όλων των στόχων σας.

Στην κρίσιμη περίοδο που διέρχεται όλη η ελληνική κοινωνία εμείς οι εκπαιδευτικοί κρατάμε στα χέρια μας το κλειδί της ελπίδας του μέλλοντος και αξίζει να εμφυσήσουμε στη νέα γενιά τις διαχρονικές πανανθρώπινες αξίες, προκειμένου να συμβάλουμε ώστε να γίνουν οι μαθητές μας άνθρωποι με προσωπικότητα, κοινωνική αντίληψη και κριτική σκέψη, υπεύθυνοι και δημιουργικοί πολίτες. Τη δύσκολη αυτή περίοδο, μάλιστα, θα πρέπει να βρούμε τρόπους να στηρίξουμε ουσιαστικά και όσους μαθητές μας βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διερχόμαστε.

 

Στους Διευθυντές των Σχολείων, ιδιαίτερα, που έχουν την ευθύνη του συντονισμού για την αποτελεσματική λειτουργία της σχολικής μονάδας, εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, ευθυκρισία στα θέματα της διοίκησης που θα προκύπτουν στη ζωντανή καθημερινότητα του σχολικού χώρου, και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες.

Στους γονείς των μαθητών απευθύνω εγκάρδιο χαιρετισμό με τη διαβεβαίωση ότι όλοι οι φορείς, τα στελέχη και οι λειτουργοί της εκπαίδευσης θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ποιοτική και γόνιμη φοίτηση των παιδιών τους στο Σχολείο και στους μαθητές που ξεκινούν και πάλι το ταξίδι της γνώσης εύχομαι να αποκομίσουν όλες τις πολύτιμες γνωστικές και κοινωνικές εμπειρίες της σχολικής ζωής μέσα στην αγκαλιά του Σχολείου τους

Με την καρδιά μου να χτυπά πάντα στις αίθουσες και τις αυλές των σχολείων, σας στέλνω την αγάπη μου!

 
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 14:05
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Γενικά Ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Διαφήμιση

Στατιστικά

Μέλη : 2
Περιεχόμενο : 166
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 535057